Referencia

Egy szép állapotú 2010-es évjáratú, hibamentes Golf GTI, 170.000 km-es Közvetlen benzinbefecskendezésű 2 literes TSI motorral szerelve. Motortisztításra és előtte-utána teljesítménymérésre jelentkezett be Ügyfelünk.

Az első erőmérésen is meglepően jó értékek születtek, de a görbék nem voltak hibátlanok. Több bizonytalan, egyenetlen pont volt látható a nyomaték és erőgörbén is, amelyek valószínűleg egy kialakuló TSI betegség, főleg a szívósori kokszosodás előjelei lehettek.
A motortisztítás utáni görbéken jelentős változás látható, a görbék kiszélesedtek, kisimultak és magasabb értékeket értek el‼️
(👇mérési jegyzőkönyvek a képek között 😉👇)

▪️Gyári adat: 210 LE / 280 Nm
🔺1. Mérés: 220,7 LE / 301,2 Nm
🔺2. Mérés: 228,5 LE / 308,9 Nm

 

📌 Mercedes Sprinter 2.7 CDI (Autómentő) 🚚
445.000 km volt az autóban, ráfért már a tisztítás.. 😉
A motortisztítás előtt és után is megvizsgáltuk a füstölését opacitás elemzővel. 🧐
A képeken látható, hogy a tisztítás utáni érték (K2) jelentősen alacsonyabb, mint előtte (K1).
A mérés mindkét esetben ugyanolyan terhelésnél történt. 🌿🌳🌍
Az autó érezhetően dinamikusabb lett, gázrekciója javult. 👌

Kellemes meglepetés ért a mai napon minket. Hónapok óta követem a Facebookon ( Insta: @deego233) Lakatos László 🎉 , aki szerintem az egyik legjobb Stand-up comedy előadó. Az édesapja hívott fel,hogy van egy kisebb probléma Laci autójával. Megérkeztek Laciék és a diagnosztika után elkezdtük a HHO motortisztítást. Mondanom sem kell, hogy a kb. 1 órát végig röhögtük 😂😂😂 Az autó 🚘 már az eljárás alatt csendesedett és a végére megtisztulva távozott 🔧💨

 

A mai reggelt egy Porsche Panamera -val kezdtük, HHO motortisztitás .A 3.6 V6 elég szépen duruzsolt .Különösebb probléma nem volt az autóval. Ez az autó is tud füstölni, 😉💨Karbantartás,megelőzés volt a cél. Bővebb információ : www.motortisztitas.hu


 

BMW X6 🇩🇪 másodjára járt nálunk HHO motortisztításon. Az előző tisztítására EGR hiba miatt jött ami az elmúlt 25ezer kilométeren nem jelentkezett A tulaj elmondása szerint az autó dinamikusabb lett és fogyasztásban is volt javulás 🔧

 

Toyota Avensis 🚗 1.8 benzin olajfogyasztás problémával érkezett hozzánk Ez típus hiba ennél a motornál, az olajlehuzó gyűrű alatti furatok kicsik és könnyen eltömődnek. Ilyen problémát oldottunk már meg és remélhetőleg itt is sikerült. A bal kép Az eljárás közben, 20perc elteltével az első gázadásnál, a második a végén készült. Rengeteg szennyeződés távozott az autóból. A motor elcsendesedett és gázadásra nagyon jól reagált újra.

 

Srácok ilyen autó nincs
Alfa Romeo Giulia 2.0b 280 ló. Gyönyörű kívűl belül,ebben nincs hiba. Minden a helyén, egyszerűen tökéletes. Természetesen az autónak semmi baja megelőzés karbantartás volt a cél.Köszönjük a bizalmat!

 

Egy igazi ritkaság érkezett hozzánk🚗
Az amerikai import Mitsubishi Eclipse egészen kicsi 3.8 V6 os motorral szerelve és a GT változat. Elég szépen szólt a gyönyörű autó.
Köszönjük a bizalmat. 

 

Kellemes meglepetés ért ma minket.
Bence januárban tárt nálunk két autóval.Az egyik egy VW Polo a másik egy Ford Focus ami akkor még nem volt fel matricázva.Azóta eltelt 30ezer km és jött a Focus újra. Azt hiszem ez a technológia elismerésének számit.
Ha lovagolni akarsz keressed Bencét és családias farmját🐎🐴
 Ló gond, nem gond

 

Ez a nagy vas beesett hozzánk. Olasz tulajdonosa megállt a szomszéd műhelynél, mert nem akart menni az autó.A diagnosztika EGR problémát irt. Mivel túl késő volt, esély sem volt arra, hogy érdemben csináljanak valamit. Átküldték hozzánk és elkezdtük a tisztítást.
Az eljárás után az autó ismét visszanyerte erejét.

 

Egy Brera járt nálunk 2.4 JTD motorral.
Ááá srácok ez az autó…………
Sajnos az előző tulaj csak rövid távon használta ezért ráfért a motortisztítás

 

Gratulálunk!!!🏆🥇🏎 2018.09.23 -án szponzoráltunk Suzuki Swift GTi Drag Team megint nyert! Motortisztítás után ez nem volt kérdés, itt minden tizedmásodperc számít!
1. helyezet 🏆🏁
Dragrace Fertőszentmiklós,
Szezonzáró gyorsulási verseny & Finest OEM
Köszönöm a támogatást, Green Engine-Motortisztítás -nak, The Mega Stofi Records-nak!

 

Eljött most már a jó idő, a motorosok is előjöttek néhány hete. Angliában több motort is tisztítottunk, de Magyarországon ez az első. Egyből egy nagy túra gép érkezett, BMW 1150 GS.
Ui.: Autós társaink nézzünk mindig a tükörbe ha irányt váltunk és jelezzük, mert gyorsabbak nálunk, mindenkit haza várnak.