Rólunk mondták

Ügyfeleink mondták rólunk:

VW Passat B5 1.9 TDI,365 ezer km!
Az autó melegen picit nehezebben indult és nagyon gyenge is volt màr,turbó geometria letapadva,vàrosban sokat fogyasztott!
Gondoltam kipróbàlom ezt a szolgàltatàst,bàr szkeptikus voltam!
A tisztítàs alatt Tamàs teljeskörű felvilàgosítàst adott az eljàràsról,a gépről,tapasztalatokról és a vàllalkozàsról,nem utolsó sorban közvetlen és segítőkész!
Szóval amíg zajlott a tisztítàs figyeltem az autó hangjàt,kb félidőben észrevettem hogy halkabb lett a motor,mikor végeztünk haza mentem de semmi màs vàltozàst nem tapasztaltam,kicsit csalódott voltam……..De…..Màsnap reggel hosszabb tàvra kellett indulnom és màr a vàrosban feltűnt hogy mintha jobban reagàlna a gàzadàsra!
Mikor kiértem a vàrosból gondoltam próba szerencse…hàtha……és igen!!!!Visszatért az erő az autóba,a meleg indítàsi gondom megszünt és az azóta mért vàrosi fogyasztàsom 1 literrel csökkent!Újra öröm beleülni az autóba!Ja és az eddigi fekete kormolàs minimàlisra csökkent!
Csak ajànlani tudom mindenkinek,a legjobb törődés az autónak és a tulajdonos lelkivilàgànak!
Köszönöm!

Április 10.

’93-as VW Vento, 2.0 8V. A hozzáállásom az volt, hogy 390.000 km után már nincs vesztenivalóm… A kezelés után az alapjárat simább lett, pedig a “vájt fülűek” eddig is dicsérték. Alacsony fordulaton (1000-2500) között pedig érezhetően dinamikusabb lett a kocsi, aminek külön örülök, hiszen nálam ritkán pörög ennél többet a motor… A fogyasztásról még nem tudok nyilatkozni, de a megtett út és a tankban lévő üzemanyagszint aránya már erősen biztató jeleket mutat.
Tamás hozzáállása és embersége viszont csillagokban nem kifejezhető… Köszönöm!!!
Update: közel fél litert javított a fogyasztáson. A vegyes használat során (napi 50 km (2 hidegindítással, kb 30 km “hosszútáv”, a többi város)) 7,5 l/100 km.

Június 15.

Simon Márk

Öreg 1,8-as Passat-ommal voltam nálatok… Semmi baj nem volt vele, pusztán autószerelő barátom ajánlotta. Nem hiszek az ilyen humbuk hülyeségekben, a kíváncsiság hajtott, hiszen még az autóm értékéhez képest is olcsó ez folyamat… de ennek tényleg van értelme! Sokkal jobban veszi a fordulatot, csendesebb lett, 4000 felett egy új “tartomány” jelent meg, amikor tényleg életre kel a motor! Élmény így vezetni! Az alapjárat is simább lett, pedig azt hittem azzal sincs baj! Tényleg jár a “Különösen ajánlott!” plecsni!

Augusztus 29.

 

2002-es Fiat Stilo 1.8 16v ,közel 240e km-el. Főképp karbantartás címszóval vittem el a kis olaszt ill. javítandó a néha hullámzó alapjáratot. Alaposan elmagyarázzák miről van szó,mi történik éppen,az élőadat kiolvasásnál pedig figyelhető hogy javul a helyzet. A beavatkozás során mikor nagyobb fordulaton forgattuk a motort,jól látható volt a fekete dzsuva ami kijött a kipufogón. Féltávon ,majd főleg hazafelé tűnt fel hogy mennyivel halkabb lett a motor.Alapjárat kisebb és stabilabb lett. A hűtött ásványvíz is jól jött Még nem tudom hány km múlva,de mindenképp vissza fogok még menni!

Április 18.

 

Mióta voltam nálatok most volt lehetőségem 200 km/h fölé ellőni kicsit hosszab szakaszon tartósan az audit. Na ez után érzem igazan azt h bizony nyomatékra jobb lett ! ! ! Fust pedig padló gázon sincs . Semmi nulla. Ködölni se ködöl ! Szal köszi srácok . Üdv RedlineGabi Az avant audival.

Március 27.

 

Teljes mértékben csak ajánlani tudom plusz javaslom is,én egy bmw e46 3.0d-vel voltam ma ott.Reggel irtam nekik es délután már fogadtak is.
Egy óran belül kész is lett az idő alatt beszélgettünk nagyon kedvesek jó
fejek voltak és még élveztem is az ott létett.
A tisztítás utáni tapsztalataim:az én kocsim alaphangon is iszonyatosan füstölt okát nem tudni, de a tisztítás után minden füst megszünt.
E mellet sokkal szebb a hangja érezhetően gyorsabb a gáz reakció es teljesítmény dúsabb így teljes mértékig megvagyok velük elégedve.
Köszönöm a Green Engine csapatnak.

Augusztus 24.

Kenyeres Ferenc

Ma megismerkedtem Tamásékkal és teljes mértékben ajánlani tudom mindenkinek. A folyamat maga kb. egy órát vett igénybe, ez alatt jót beszélgettünk.
Miután eljöttem, érezhető volt a különbség.
Csendesebb motor, dinamikusabb gyorsulás, csökkenő fogyasztás.
Nagyon köszönöm!
A Kutyátok pedig egy nagyon jó fej! 😊

Október 20.

Suzuki swift 2002. 1.0 benzin.
275000 Km.-el vittem el Tamáshoz. komolyabb baja nem volt, igazából karbantartás volt a cél, de az eredmény így is elképesztő!
-kisimult alapjárat!
-Mintha teljesen más kocsiba ülnék, sose reagált ilyen jól gázadásra, dinamikusan, simán megy az utakon, és nem csak én, a kocsi is élvezi:)
-Mivel nem Pesti vagyok, így kicsit a fogyasztást is le tudtam ellenőrizni, eddig sem volt magas, ennek ellenére kb. 1L-errel kevesebbet evett 100-on hazafelé, amit nem is gondoltam volna!
Nagyon köszönöm a lehetőséget még egyszer Tamás!

Június 1.

Csizmadia Zotán

Tegnapi napon volt szerencsém elvinni a kis Toyota Avensisemet egy tisztításra. Az autóban 138e km volt a tisztításkor. Korához képest elég alacsony ez a futás, de mint kiderült, a jóból is lehet még jobbat varázsolni. Már a tisztítási folyamat elkezdése után, talán 25 perccel, már tisztán hallatszott, hogy csökken a szelepek kopogó hangja. Ez a tisztítás végeztével el is csendesedett teljesen. Az alapjárat is szabályosabb, simább lett. Az autó még csendesebb lett, pedig eddig sem volt hangos. A gázreakció viszont sokkal jobb lett és jobban is megy. Az automata váltó kevesebbet vált vissza, nyomatékosabb a motor. Röviden összefoglalva nagyon sokat javított a motorom állapotán. Ezúton is köszönöm, rövidesen viszem a család Hondáját is!

Június 7.

 

2000-es B5 VW Passat Variant 2.5 V6 TDI.
435xxx km el vittem el Tamáshoz az autót. A fejlődés szavakkal leírhatatlan. Az autó alapjárata kisimult, nem füstöl, annyi erő van benne, amit még eddig nem tapasztaltam.
Olyan érzésem van, mintha új autóban ülnék emellett érzem, hogy az autó is élvezi, szinte mosolyog az úton:)
Csak ajánlani tudom mindenkinek. fogyasztási adataim még nincsenek, de rövidesen az is lesz. Pályán 140-150 átlaggal 7,5l, de inkább a városi fogyasztás lesz árulkodó. Egyenlőre csak annyit, hogy a motortisztítás előtt 13 liter kellett neki BP viszonylatban. Alig várom, hogy elérjem a városi 100 km-et és kiderül az igazság
Köszönöm Tamás a kiváló munkát, rövidesen viszem a Nejem mazsoláját is

 

Sziasztok!
A mai napon én is túl estem a motor tisztításon. Igaz nem nagy autóm van, egy Skoda Fabia 1-es 1,4 MPI benzines motorral szerelve. Gyárilag 68 Le. És ami a lényeg, ma érte el a 200.000 km-t. Na de most……. szerintem 100 Le biztos van benne! Sokkal dinamikusabb érezhetően jobb a teljesítménye. Fogyasztásrol csak annyit,hogy Kb 700 km-t megyek el egy tankal, átlag fogysztásom 7 liter. 250 km-t mentem el ma, nincs 6 liter ez az utam. Kíváncsi leszek mennyi lesz egy full tankal! Összességében meg vagyok elégedve a szolgáltatással, csak ajánlani tudom! További sok sikert kívánok a munkátokhoz!

Harsányi János

Sziasztok!
Bő 1000km után írom össze az észrevételeimet. Az alany egy 2004es E46os 2500ccm-s (M54B25) benzines(!) Bmw.
Hálistennek semmi probléma nem volt/nincs is az autóval, de gondoltam ártani nem árthat így hát elvittem. A folyamat 1 órát vett igénybe, addig Tamással jót beszélgettünk miközbe szegény Danit hallgattuk ahogy kifogott rajta 1 Trabant átgumizása, de a végén sikerült neki.
Alsó tartományba a gázreakcióm jobb lett, és eddig se volt hangos de most még halkabb lett, főleg utazási sebességnél (130-140km). Finomabban és csendesebben jár a Sor6.
Mindenkinek csak ajánlani tudom.

Július 9.

 

2005 Skoda Fabia 1,4 16V 75LE: Klímával az elindulás kevésbé megerőltető ennek a kis motornak, kicsit dinamikusabb alacsony fordulatszámon, hidegindításnál csendesebb a motor. A fogyasztással kapcsolatban még nem akarok nyilatkozni, napokon belül beletekerek 1000km-t és utána már mondom mi történt fogyasztás ügyileg. Nagyon jó arcok a srácok, jókat nevettünk, jól éreztük magunkat! Bátran merem ajánlani!

Halkabb lett a motor, jobb gázreakció, alacsony és magas tartománykban is jobban húz az autó!
Ár értékben is nagyon jó szolgáltatás!
Alfa Romeo 156 TS

Bakulya Ákos

2007. C4 Grand Picasso 2.0HDi

Ma volt szerencsém megismerkedni Tamásékkal a telephelyükön. Részletesen elmondta, hogy mi fog történni, így a folyamat során végig biztos voltam benne, hogy jó kezekben van az autóm. A várakozás a VIP váróban szinte észrevétlenül telt el a jó hangulat miatt.

Az “kezelést” követően az autó hangja pár km-en keresztül kicsit nyers, morgós volt, de már akkor érezhetően jobban ugrott a gázadásra, mint előtte. Hazafelé jövet minden kisimult. A hangja kellemesen duruzsol ismét, viszont a pozitív jellemzők természetesen megmaradtak. Az MCP6-os váltó még szokja az új helyzetet, tanulnia kell az új, pörgősebb állapotot.

Fogyasztási adatokkal még nem tudok szolgálni, de hamarosan jönnek majd azok és az autópályás tapasztalatok is.

Köszönöm szépen!

Július 5.

Bárány Lajos

Tegnap elvittem a Toyota Avensemet 2004-es 2,0 D4D-t mert már nem voltam megelégedve a teljesítményével elég lomhán viselkedett gyorsításkor és nagy fekete füst pamacsot hagyott maga után. A motortisztítás után:
Korábban alapjáraton volt egy kis rezonancia ami szinte az egész kasznin érezhető volt, most ez elmúlt csendesebben jár a motor fordulaton is.Az erő már 1600-as fordulattól ott van ahogy kell, korábban ahogy odaléptem csak 2400-as fordulaton volt valami megugrása de közel sem úgy mint most,olyan nyúlos érzés volt az egész.Most sokkalta dinamikusabban húz nem gondolkodik nem rángat ha odalépek neki.A korábbi fekete füst felhő is megszünt. Szerintem ennyit érdemes megadni a motornak,csak ajánlani tudom.

Október 9., 19:20

Trungel Erik

Skeptikus voltam de kulonosebb panaszom nem volt a kocsival fogyasztast is jonak gondoltam vegyes hasznalatkor 7,5-8 liter volt de ugy voltam vele ki probalom. Amit tapasztaltam a motor mintha csendesebben jarna es a computer szerint a fogyasztasom is lement 7-7,1 literre kivancsi leszek h palyan mennyi lesz. De szerintem hasznalt neki a tisztitas az alany Audi A6 3.0Tdi

Április 24.

A mai napon vittem 1.6-os benzines Corollámat tisztítani. Bár már eddig is meggyőző volt számomra a sok pozitív visszajelzés itt az oldalon, most meg is tapasztalhattam, hogy milyen az, ha kis gázadásra is nagyot ugrik az autó. Ezen kívül sokkal csendesebb a motor, az alapjárat is sokkal egyenletesebb, pedig eddig se volt rossz.
Az már csak hab volt a tortán, hogy a tisztítás után a diagnosztika sem mutatott semmi baljósat.
Köszönöm!

Augusztus 2.

Andó Bence

Sziasztok!
Golf 1.6cr a fogyasztás 5-6decivel csökkent országúton illetve városban is sokkal direktebben reagal mindenre nagyon szuper!
Nem nagyon volt semmi baja az autónak mivel mindig figyelek rá de a különbség érezhető volt ahogy a műhelyéből kijottem

Nagyon korrekt és segítőkész a Tamás nem igazan tudtam olyat kérdezni amire ne lett volna válasz! Én egy g astra coupet vittem hozzá 1.8 as motorral lezajlott a procedúra azóta az autó nem rángat sokkal jobban megy főleg 3000es fordulatszám után a fogyasztásról még nem tudok mit mondani de ha lesz infóm írok! Ja és külön köszönet Tamás a hibakód kiolvasásért mert a hiba úgy néz ki megoldható ma megyek és meg is csináljak!

Július 4.

300km megtétele után sem jött a már megszokott “check engine” hibajelzés. Eddig 30-70 között mindig! A különböző adalékok sem jelentettek tartós megoldást. Az autó fürgébb lett. A garázsban nem érződik a “záptojás szag” a kipufogó felől. A motor halkabb lett. A motortisztítás azt az eredményt hozta, amit vártam. A rugalmasság és az ügyfélbarát hozzáállás pedig plusz pont a cégnek.

Június 11.

Sziasztok,
2007-es évjáratú, 2.0d Mazda6-al érkeztem a motortisztításra. Tomi nagyon készségesen elmesélt mindent a folyamatról, miközben kávéval, ásványvízzel kínált.
Már a beavatkozás alatt hallani lehetett, ahogy folyamatosan halkul a motor járása. A beavatkozás óta eltelt közel 350 km alatt, a következő tapasztalataim adódtak. A motor jóval csendesebb lett, jobban reagál a gázadásra. A fogyasztás nagyjából 6-7 decit csökkent száz kilométeren.
Mindenkinek csak ajánlani tudom.

Május 5.

 

Egy Audi A6 2.7 tdi allroad autóval kerestem fel, egy ismerősöm ajánlásával a Green Engine-t. Az első nagyobb utamat tettem meg ezzel az autóval, így volt viszonyítási alapom. Németország-Magyarország 130as átlaggal 8 literes átlagfogyasztás, Magyarország- Németország 140es átlaggal 7 liter. A fogyasztáson kívül, a motor is halkabb lett, egyenletesebb lett az alapjárat. Dinamikával eddig sem volt gondom, de biztosan jótt tett az alkatrészeknek is egy kis tavaszi nagytakarítás. Köszönöm a segítséget és jószívvel ajánlom mindenkinek.

Április 9.

 

Sziasztok! Tegnap voltam motortisztításon és nagyon elégedett vagyok! Sokkal jobban reagál a autó a gázadásra, mégjobban kisimult az alapjárat, halkabban ketyeg és lényegesen kevesebb füst jön a kipufogóból. Csak ajánlani tudom mindenkinek, nagyon korrekten elmondanak mindent az eljárással kapcsolatban és nagyon közvetlenek! Az alany pedig egy 2002-es Volvo S60 2.4 D5 !!! Mégegyszer nagyon köszönöm!!!!

Május 6.

Konok Car Használtautó Adás-vétel

Jok lettek a vasak uram igy elso probalgatasra😜koszonom a segitseget!mindenkinek csak ajanlani tudom a Green engine motortisztitast!maximalisan korrekt es segitokesz minden kerdesre kiterjedoen a Thomas!👌🏿💪🏽👍🏻

Május 21.

 

Teljes mértékben megvagyok elégedve !! A külombség előtte és utánna nagyon sok ! Csak ajánlani tudom mindenkinek!Nagyon köszönöm �

 

2006-os Opel Vectra 1.9 cdti 293418km 3 éve van a tulajdonomban azóta én gondoskodom róla . Az autó folyamatosan fojtószelep problémát jelzett és nehéz indúlt reggel és már nem is gyorúlt úgy mint mikor megvettem. Tisztítás után az autó jóval halkabb lett ment közben és érezhetően jobban gyorsul. Pikk-Pakk eléri a 3000es fordulatot. Még kìváncsi vagyok, hogy holnap hidegen hogyan indul és milyen hangja lesz.Mégegyer Köszönöm a mutatványt!

 

Richter Brigitta 

Sziasztok. Nemrég jártam nálunk egy Renault Clio 1.4-el. Nem volt egyenletes az alapjárat, hangos volt a motor (sokkal hangosabb a kelleténél), és 9,4 liter volt az átlag fogyasztásom/100km… A tisztítás óta a fogyasztás visszament 6,7 literre, az alapjárat egyenletes és gyönyörű hangja van! Duruzsol, ahogy kell, és nem olyan, mintha egy MTZ lapulna a motorháztető alatta!!! A 2.5 TDi-mnek volt olyan hangja, mint neki! De gyógyult, így újult erővel vághatunk neki az utaknak!!! Köszönöm fiúk!!!  Kár, hogy a quattroval nem jutottam el hozzátok pár hónapja! 

Stephan Saalzig

Sziasztok Mercédesz w210 98 as 3.2 v6 benzin 446 ezer km eddig sem volt gyenge és semmi gondom nem volt vele de most még kisimultabb és dinamikusabb lett csak jót tudok mondani és ajánlani mindenkinek! Köszönöm szépen!

 

Nagyon kedvesek, és barátságosak! Segítőkészek, szívesen válaszolnak bármilyen autoddal kapcsolatos, vagy az eljárással kapcsolatos kérdésre! Jó munkát végeztek az autómmal! Köszönöm mégegyszer!

Deák Ferenc

Sziasztok.Én egy 2007 TDCI Ford Focust vittem meg egy WW polo benzinest..Már aznap fogadtak is A tapasztalatom Sokkal jobban gyorsul a Ford mint előtte,a fogyasztásom 1 literrel kevesebb lett.A polo motorja gyorsításnál dadogott előtte és utánna megszünt.A motor hiba jelét azóta se láttam a műszer falon.Szuper csapat csak igy tovább.

Kovács Miklós

Sziasztok,
Egy 2012-es VW Passat kombival voltam náluk, azzal az 1.4 Tsi-vel, amit az egyik posztban említenek is. Az alapjàrat egyenetlen volt, valamint 1-es, illetve 2-es sebességben az autó rángatott. Az alapjàrat màr a helyszínen, a munkafolyamat közben helyreállt. Eddig nagyjàbòl 150 kilomètert tettem meg az autòval azòta, és minden panasz megszünt. Nincs ràngatàs, az alapjárat is helyreàllt. Köszönöm a csapatnak a kifogàstalan munkát, a gyorsasàgot, a korrektséget. Csak ajánlani tudom őket mindenkinek!

 

Sziasztok! Hatalmas köszönet a csapatnak mind a gyorsfogadás és teljeskörű tájékoztatás miatt. A dadogás teljesen megszünt, check engine jelet azota nem kaptam, a kocsit dinamikusabbnak érzem, és a füstölés is sokat javult habár az mostmár csak az olajcsipegetésnek köszönhető. Ajánlom mindenkinek ezt a technologiát , és a céget, csapatot is! Köszönöm még egyszer!

Virág Ferenc

Nekem egy 91-es 1,6-os Volkswagen Golfom van közel a 300.000 km-hez és ez miatt gondoltam hogy egy próbát megér és jól tettem, hogy elvittem. A motor alapjarata halk es egyenletes lett tőle valamint jobban húz a kicsi kocsi fogyasztást még nem figyeltem meg h van-e változás de hidegen is azonnal indul!! Szóval mindenkinek ajánlom és egy év múlva vagy lehet hogy annyi idő sem kell és viszem is ujabb tisztitásra!!

HHO motortisztítás vélemények – HHO motortisztítás tapasztalatok